Pasi de urmat in vederea angajarii

1. Inscriere candidat 

Ne puteti trimite CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail info@jobsapro.com sau pe WhatsApp la numarul te telefon +40 720 787 772 (click dreapta jos pe simbolul verde - conexiune directa) specificand pentru care din posturile noastre optati, in urma vizualizarii lor in sectiunea - Locuri de munca. In cazul in care nu gasiti niciun job potrivit pentru dvs. in aceasta sectiune, ne puteti trimite CV-ul dvs, care va fi inregistrat in baza noastra de date pentru obtinerea ulterioara a unui job. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru fixarea unui interviu.

2. Interviul de selectie

In urma primirii CV-ului dvs., veti fi contactat telefonic/zoom/skype sau puteti veni la unul din sediile noastre din Romania sau Italia pentru a discuta detalii, conditii indeplinite, oferta de munca, etc.

In cazul in care nu aveti un CV, si nu aveti posibilitatea de a va crea unul, veti fi ajutat telefonic de catre un consultant din cadrul companiei noastre, in vederea conceperii unui CV. Dvs. trebuie doar sa furnizati datele personale si informatiile necesare pentru CV, cum ar fi:

datele de angajare, companiile angajatoare, responsabilitatile jobului.

In urma interviului veti prezenta, in functie de necesitate, urmatoarele fotocopii ale documentelor:

- copie buletin

- copie diploma de studii

- cazier judiciar

- adeverinta medicala – apt de munca

3. Aplicare pentru job

In urma interviului, in cazul in care candidatul indeplineste conditiile profilului cautat de angajatori, si oferta se potriveste asteptarilor candidatului, noi trimitem CV-ul dvs. spre analiza catre angajatori.

4. Interviul cu angajatorul 

In functie de jobul ales, daca CV-ul dvs. este acceptat, in unele cazuri, se va tine un interviu direct cu angajatorul, interviu telefonic/skype/zoom.

 Ulterior dupa aceptarea angajatorului pentru unul din joburi, dosarul se va completa cu alte acte necesare in functie de postul oferit.

De exemplu, in cazul optati pentru un job de Asistent Medical Generalist, veti avea nevoie de:

- Diploma de Asistent Medical Generalist

- Diploma de absolvire tradusa, legalizata si apostilata

 

5. Dosarul candidatului

Intocmirea dosarului reprezinta un serviciu gratuit, pentru acesta nu se percepe niciun fel de comision.Documentele necesare unei colaborari legale intre candidati si compania Jobsa Pro, sunt trimise candidatului si trebuie returnate completate si semnate, in urma acceptarii ofertei de munca. Acestea sunt:

  • Toate documentele de mai sus
  • Contract de mediere – acesta include si oferta ferma din partea angajatorului
  • Declaratii + note de informare Jobsa Pro
  • Contract de angajare in limba italiana si tradus in limba romana

6. Parasirea tarii 

Dupa intregirea dosarului candidatului, si primirea tuturor informatiilor de cazare din partea angajatorului, candidatul se poate pregati pentru relocare. Acest aspect va fi notificat din partea companiei Jobsa Pro catre organele de control, cu cel putin 5 zile lucratoare inaintea relocarii. De cele mai multe ori, transportul catre tara de destinatie nu este asigurat, iar unii angajatori deconteaza transportul catre tara de destinatie, dupa o perioada de munca, ceea ce inseamna ca, responsabili pentru transport sunt in mod direct candidatii. Relocarea este oferita gratuit pentru primele 3 luni, pentru perioada de formare. Dupa perioada de formare, angajatul are posibilitatea de a alege sa locuiasca in apropierea locului de munca la un pret cuprins intre 250 - 350 euro/luna sau va fi ajutat in gasirea unei locuinte proprii.

7. Observatii

Echipa Jobsa Pro ofera un numar de telefon dedicat special colaboratorilor nostri disponibil 24 din 24, 7 zile din 7 in limba romana. Ne dorim sa pastram legatura cu toti candidatii nostri. De asemenea, in functie de tipul de colaborare ales, avem posibilitatea de a oferi consultanta contabila.

Urmatorul articol